Το Food-delivery.gr κάνει διαγωνισμό  και σας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!!!

(Ο διαγωνισμός έχει λήξει)

Κάθε μήνα κι ένας διαγωνισμός ταξιδιού, για να ταξιδέψετε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, τους φίλους ή και τα παιδιά σας.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας με 3 απλά βήματα:

Αποκτήστε περισσότερες πιθανότητες, με περισσότερες συμμετοχές στις κληρώσεις! Για κάθε μοναδική παραγγελία σας, αποκτάτε και μια συμμετοχή. Συνεχίστε να παραγγέλνετε από το food-delivery.gr και φύγατε!

 

Για αυτό το μήνα, το Food-delivery.gr σας πηγαίνει διήμερο ταξίδι στο Λουτράκι Αριδαίας, στη Θεσσαλονίκη, με τα μοναδικά και φημισμένα λουτρά Πόζαρ, με 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και 1 παιδί έως 6 ετών σε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο, το ξενοδοχείο 4* Nymfes Hotel & Spa!

Το Food-delivery σας παρέχει τα έξοδα του ξενοδοχείου με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ και χρήση της Εσωτερικής Πισίνας ή του Υδρομασάζ.

 

Μην χάνετε ευκαιρία! Μπείτε τώρα στο food-delivery.gr και πάμε ταξίδι!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία με την επωνυμία "ΣΑΪΤΑ" ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΣ ΑΒΡΑΜ Ο.Ε. WEB SITE -MARKETING, που εδρεύει στην Πάτρα, Κορίνθου 294, με ΑΦΜ 800682230, ΔΟΥ Γ ΠΑΤΡΩΝ (εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο www.food-delivery.gr με τον τίτλο «Διαγωνισμός Ταξιδιού του Food-delivery.gr » (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Διάρκεια του Διαγωνισμού

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Δώρα

Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Διαγωνισμού

Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή του Δώρου

Δημοσιότητα

Προσωπικά Δεδομένα

Αποδοχή των όρων

Παράρτημα Ι

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας